Alle spinningfiets reviews

Spinningfiets Reviews

Hier vind je een overzicht van alle spinningfiets reviews die wij op onze website hebben uitgebracht.

De VirtuFit Etappe 1 - Spinbike review

Wanneer je graag intensieve trainingen op de spinningbike wilt doen, is het funest dat je hiervoor een stevige en stabiele spinfiets hebt. De VirtuFit Etappe 1 - Spinbike biedt je die stabiliteit die u zoekt voor dit type trainingen. Je kunt naast gewoon fietsen ook wielrennen of crossen wanneer je dit wilt. De VirtuFit Etappe 1 - Spinbike is belastbaar tot 135 kilo en is daarna extra stevig zodat deze al je bewegingen feilloos op kan vangen. Het zware vliegwiel van 22 kg is genoeg om zware trainingen mee te doen en zo een complete en intensieve workout te realiseren. Je kunt ook nog eens zelf de weerstand met een handige knop bepalen. Daarnaast is de VirtuFit Etappe 1 - Spinbike een zeer comfortabele fiets waar je gemakkelijk langere tijd op kunt blijven trainen. Via de computer kun je je training voortgang goed in de gaten houden. De bijgeleverde spinning dvd staat vol handige tips en tricks voor verschillende fiets workouts.

De Spinningfiets - Race Magnetic Home - FitBike review

Voor een spinningbike waarmee je prima thuis kunt trainen, is de Spinningfiets - Race Magnetic Home - FitBike een zeer goede keuze. Dit is een instapmodel waarmee je thuis goed kunt trainen. Deze spinningfiets wordt met een handige trainingscomputer geleverd. Zo kun je tijdens je trainingen in de gaten hoe je lichaam zich houdt en kun je hier desnoods je training op aanpassen. De spinningfiets is van goede kwaliteit materialen gemaakt en gaat daardoor geruime tijd mee. De Spinningfiets - Race Magnetic Home - FitBike  is voorzien van een magneet die de weerstand van de fiets bepaalt. U kunt door de draaiknop te bedienen de stand van de magneet aanpassen en zo de weerstand lichter of zwaarder maken. Zo kunt u precies trainen naar gelang wat uw lichaam aankan.  

De FitBike Race Magnetic Pro - Spinningfiets review

Als je graag een zeer professionele spinningbike wilt aanschaffen die net zo goed is als een spinningbike in de sportschool dan is de FitBike Race Magnetic Pro - Spinningfiets echt wat voor jou. Deze fiets is een echte topkwaliteit fiets die je voor professionele trainingen kunt gebruiken. Het design van deze fiets is zeer strak en is dankzij het gewicht een zeer stabiele fiets. Door het ontwerp is het een zeer stoere spinningfiets. Het top kwaliteit materiaal dat gebruikt is voor deze fiets zorgt ervoor dat deze een zeer lange levensduur. Aangezien deze FitBike Race Magnetic Pro - Spinningfiets geen ketting heeft, maar met een V-belt aangedreven wordt, is deze zeer stil en heeft de spinningbike ook niet zoveel onderhoud nodig als een fiets met een kettingaandrijving.

De Spinningbike FitBike Race Magnetic Basic review

Mocht je net beginnen met spinnen en wil je dit graag thuis doen, dan kun je overwegen om de Spinningbike FitBike Race Magnetic Basic aan te schaffen. Deze spinningfiets is ideaal voor de beginnende spinner en geeft je wel de mogelijkheid om ook zwaardere trainingen te doen aangezien het vliegwiel goed zwaar is. FitBike staat bekend om haar magneetsystemen die ervoor zorgen dat de weerstand goed geregeld wordt. Je kunt erop rekenen dat de Spinningbike FitBike Race Magnetic Basic van goede kwaliteit is en ook lang meegaat doordat er goede kwaliteit materialen gebruikt zijn. De Spinningbike FitBike Race Magnetic Basic is zeer stabiel. Dit komt doordat de fiets 44 kg weegt en daardoor stevig en vast staat terwijl jij een intensieve training doet. 

Klaar om een keuze te maken?
Bekijk dan nu alle spinningfietsen.

© 2020 Beste Spinningfiets, onderdeel van MSAM.