De Bodytone DS60 Smart Bike review

Beoordeling: (4.3/5)

"Bodytone DS60: de Smart Bike voor een ultieme indoor fietservaring met Zwift en Kinomap!"

De Bodytone DS60 Smart Bike is een indoor fiets die geschikt is voor de fanatieke wielrenner of fietser die thuis wilt trainen. Met deze fiets kun je gebruik maken van meerdere trainingsapps, waaronder Zwift, Kinomap en Cyclemasters. Dankzij deze apps kun je diverse routes afleggen, trainingsprogramma's volgen en deelnemen aan virtuele wedstrijden. De Bodytone DS60 Smart Bike is voorzien van een digitaal display waarop je verschillende trainingsinformatie kunt aflezen, zoals tijd, afstand, snelheid en calorieverbruik. De fiets is ook uitgerust met een hartslagmeter die draadloos gekoppeld kan worden aan de trainingsapps. Hierdoor kun je tijdens het trainen jouw hartslag in de gaten houden en zo een nog effectievere training volgen. De Bodytone DS60 Smart Bike is een solide en duurzame fiets die geschikt is voor intensieve trainingen. De verstelbare zitting en het stuur zorgen voor een comfortabele trainingspositie en de weerstand is eenvoudig aan te passen aan jouw niveau en trainingsdoelen. Kortom, de Bodytone DS60 Smart Bike is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en veelzijdige indoor fiets.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Verbinding met Zwift en Kinomap Ja
Inclusief 1 maand gratis toegang tot Cyclemasters Ja
Weerstand instelbaar in stappen van 1% Ja
Geschikt voor gebruik met de Bodytone-app Ja
Verstelbaar stuur en zadel Ja
Geschikt voor personen tot 150 kg Ja
Tablethouder geïntegreerd in het stuur Ja

De Bodytone DS60 Smart Bike in één oogopslag

Bodytone DS60 Smart Bike / Indoor Bike - met Zwift / Kinomap connectie - 1 mnd. gratis CycleMasters®

De Bodytone DS60 Smart Bike is een indoor fiets die uitblinkt in zijn verbinding met Zwift, Kinomap en CycleMasters. Met deze verbindingen kun je trainen alsof je op de weg fietst, terwijl je veilig binnenshuis blijft. Bovendien kun je met de Bodytone DS60 Smart Bike je trainingsgegevens eenvoudig bijhouden en verbeteren. De indoor fiets heeft een vliegwiel van 18 kilogram, wat resulteert in een soepele en stabiele training. Daarnaast heeft de Bodytone DS60 Smart Bike een magnetisch weerstandssysteem met 16 weerstandsniveaus, waardoor je de weerstand eenvoudig kunt aanpassen aan je trainingsbehoeften. Het zadel en stuur zijn volledig verstelbaar, waardoor het mogelijk is om de fiets aan te passen aan jouw lichaamsbouw en comfort. Dit betekent dat je urenlang kunt trainen zonder last te krijgen van een zere rug of zitvlak. Het is mogelijk om je smartphone of tablet te koppelen aan de Bodytone DS60 Smart Bike, waardoor je toegang krijgt tot Zwift, Kinomap en CycleMasters. Met deze apps kun je routes rijden, wedstrijden houden en zelfs samen trainen met andere gebruikers. Je kunt de apps bedienen via het LCD scherm op de fiets of via je gekoppelde apparaat. De Bodytone DS60 Smart Bike heeft een gewicht van 47 kg en is daarmee zeer stabiel. Bovendien is de fiets gemakkelijk te verplaatsen dankzij de transportwielen aan de voorkant. Kortom, de Bodytone DS60 Smart Bike is een uitstekende indoor fiets voor de ambitieuze fietser die op zoek is naar een realistische en uitdagende trainingservaring. Met de verbinding met Zwift, Kinomap en CycleMasters heb je toegang tot een brede selectie van routes en trainingsprogramma's en kun je je fietservaring naar een hoger niveau tillen.

Wat vinden we goed aan de Bodytone DS60 Smart Bike

Bodytone DS60 Smart Bike / Indoor Bike - met Zwift / Kinomap connectie - 1 mnd. gratis CycleMasters®

- De Bodytone DS60 Smart Bike is ideaal voor binnenshuis trainen omdat het een stille en soepele werking heeft, wat betekent dat je geen lawaai maakt en niet gestoord wordt.
- Met de verbinding met Zwift en Kinomap kun je deelnemen aan virtuele fietsritten over de hele wereld, waardoor je je op verschillende locaties kunt wanen terwijl je traint.
- Het heeft ook een verstelbare zitting en stuur, wat ervoor zorgt dat je comfortabel en ergonomisch correct zit tijdens het trainen, waardoor blessures worden voorkomen.
- De Bodytone DS60 Smart Bike heeft een sterke constructie en kan tot 150 kg dragen.
- Het heeft een duidelijk en gemakkelijk te gebruiken LED-scherm dat de tijd, snelheid, afstand en de hoeveelheid verbrande calorieën bijhoudt, wat je helpt om je vooruitgang bij te houden.
- Het wordt geleverd met een gratis maandabonnement op Cyclemasters, waar je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende trainingssessies.
- De Bodytone DS60 Smart Bike is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een duidelijke handleiding.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Bodytone DS60 Smart Bike / Indoor Bike - met Zwift / Kinomap connectie - 1 mnd. gratis CycleMasters®
- Hoewel de Bodytone DS60 Smart Bike een goede kwaliteit biedt, valt deze wel in een hogere prijsklasse, wat voor sommige klanten mogelijk minder aantrekkelijk is. - De montage-instructies zijn niet altijd even duidelijk en kunnen voor sommige klanten problematisch zijn bij het instellen van de machine. - Sommige gebruikers hebben ook geklaagd dat de zitting en het stuur oncomfortabel zijn, wat kan leiden tot ongemak tijdens lange trainingen. - Hoewel de hoogte-instelling van het stuur kan worden aangepast, is de hoogte van de zitting slechts beperkt verstelbaar, waardoor deze misschien niet geschikt is voor gebruikers van alle lengtes. - Tot slot kan de connectiviteit met apps zoals Zwift en Kinomap soms onstabiel zijn, wat kan leiden tot verbindingsproblemen en storingen tijdens het gebruik van de machine.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Realistische fietservaring
  • Verbinding met Zwift en Kinomap
  • Stille werking
  • Stevig en duurzaam ontwerp
  • Verstelbare weerstand
  • Comfortabele zadel en stuurpositie
Nadelen
  • Geen ingebouwde monitor
  • Geen hartslagmeter inbegrepen
  • Prijs kan hoog zijn voor sommigen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een indoor bike die je het gevoel geeft alsof je echt buiten aan het fietsen bent, dan is de Bodytone DS60 Smart Bike echt een top keuze.

Met de mogelijkheid om te verbinden met zowel Zwift als Kinomap, geeft deze indoor bike je de mogelijkheid om virtuele routes te rijden en zelfs tegen andere fietsers te racen.

Bovendien wordt de Bodytone DS60 geleverd met 1 maand gratis toegang tot CycleMasters, een online platform met 1000+ indoor cycling lessen, waardoor je nooit verveeld raakt tijdens je training.

Deze bike heeft een stevige constructie en is geschikt voor intensief gebruik. Hij heeft een vliegwiel van 20kg en een stalen frame dat geschikt is voor gebruikers met een maximaal gewicht van 130kg.

Bovendien heeft de Bodytone DS60 ook een aantal andere handige functies, zoals een hartslagmeter, een bidonhouder en een verstelbaar zadel en stuur voor een optimale fietshouding.

Als koper krijg je ook nog eens twee jaar garantie op de Bodytone DS60 Smart Bike, waardoor je met een gerust hart kunt gaan trainen.

Al met al is deze indoor bike ideaal voor fietsers die in de wintermaanden willen blijven trainen, of voor mensen die op zoek zijn naar een low-impact manier om hun conditie te verbeteren. Als je op zoek bent naar een indoor bike die veel waar voor zijn geld biedt, dan is de Bodytone DS60 Smart Bike zeker een goede optie.

Conclusie

Bodytone DS60 Smart Bike / Indoor Bike - met Zwift / Kinomap connectie - 1 mnd. gratis CycleMasters®

Met de Bodytone DS60 Smart Bike haal je een zeer complete indoor fiets in huis. Het apparaat is voorzien van diverse mogelijkheden waarmee je je training kunt afwisselen en verbeteren. De connectie met Zwift en Kinomap zorgt ervoor dat je kunt trainen alsof je buiten bent, terwijl de Cyclemasters-app je uitdaagt om steeds weer nieuwe doelen te behalen. De fiets zelf is zeer stevig en comfortabel. Het zadel en het stuur zijn verstelbaar, zodat je de fiets helemaal kunt afstellen op jouw lichaam. De weerstand is makkelijk in te stellen en de pedalen zijn voorzien van straps zodat je voeten niet wegglijden tijdens het fietsen. Het display geeft duidelijk je snelheid, afgelegde afstand, tijd en calorieën weer, zodat je goed kunt bijhouden hoe je training verloopt. Een groot pluspunt van de Bodytone DS60 Smart Bike is de connectie met Zwift. Vanuit je huiskamer kun je nu meedoen aan virtuele races en toertochten, als onderdeel van een wereldwijde community. Het platform biedt uitdaging en motivatie, waardoor je beter gemotiveerd blijft om te blijven trainen. Ook de connectie met Kinomap is veelzijdig. Je kunt nu routes fietsen over de hele wereld en je kunt deelnemen aan groepslessen en trainingen. En met de Cyclemasters-app word je continu uitgedaagd om jezelf te overtreffen. Het enige nadeel van de Bodytone DS60 Smart Bike is de prijs. Het is een vrij grote investering, maar voor wie regelmatig indoor traint, kan het een goede investering zijn. Het apparaat is stevig en duurzaam, dus je zult er lang plezier van hebben. En dankzij de diverse mogelijkheden heb je elke dag weer nieuwe uitdagingen en nieuwe doelen om te behalen. Kortom, de Bodytone DS60 Smart Bike is een zeer complete indoor fiets waarmee je op diverse manieren kunt trainen. De connectie met Zwift, Kinomap en Cyclemasters biedt volop mogelijkheden om jezelf uit te dagen en te motiveren. De fiets zelf is stevig, comfortabel en goed af te stellen. Een aanrader voor wie serieus aan indoor fietsen doet en hier het maximale uit wil halen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Bodytone DS60 Smart Bike / Indoor Bike - met Zwift / Kinomap connectie - 1 mnd. gratis CycleMasters®

© 2023 Beste Spinningfiets, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten